elfcloud.fi-tilin tiedot

Yritystiliin liitetään tilitasoinen tunniste, jota käytetään sisäänkirjautumisen yhteydessä. 'Tilin nimi'-kentässä on suositeltavaa käyttää yrityksen virallista Internet domain-nimeä (esimerkiksi 'demoyritys.fi') tai muuta yritystä kuvaavaa nimeä. Tilin nimen tulee olla yksilöllinen. Kukin tiliin liitetty käyttäjätunnus (esimerkiksi 'matti.meikalainen') ja tilin nimi yhdessä muodostavat elfcloud.fi-kirjautumistunnuksen, esimerkiksi 'matti.meikalainen@demoyritys.fi'.

Yritystilin yksilöivä tunniste, esimerkiksi demoyritys.fi
Yrityksen virallinen nimi
Yrityksen virallinen y-tunnus kansallisessa muodossa 1234567-8

Pääkäyttäjätiedot

Tiliin liitettävät pääkäyttäjätiedot. Tilin pääkäyttäjällä on korkeimmat käyttöoikeudet hallinnoida tiliin liitettyjä käyttäjätunnuksia sekä tietosäilöjen käyttöoikeuksia. elfcloud.fi-palvelu lähettää annettuun sähköpostiosoitteeseen käyttäjätunnuksen aktivointilinkin sekä tärkeitä tiliin liittyviä asetusten mukaisia tapahtumailmoituksia ja hälytyksiä. Sähköpostiosoitetta ei koskaan luovuteta ulkopuolisille eikä tietoja käytetä markkinointiin ilman erillistä suostumusta.

Yksilöllinen käyttäjätunnus. Yritystileissä yksilöllinen yritystilin sisällä.
Lähetämme käyttäjätunnuksen aktivointilinkin tähän osoitteeseen.
Käytä vahvaa salasanaa.
Kyllä, tilaan elfcloud.fi-uutiskirjeen (enintään 1 viesti/kk)

Automaattisen rekisteröitymisen estoThe CAPTCHA image Kuuntele CAPTCHA-tunniste (englanninkielinen)

Tarkista syöttämäsi tiedot huolellisesti, erityisesti tilin nimi (vain yritystilit), käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteet. Huomaa, että tilin nimeä ja käyttäjätunnusta ei voi muuttaa myöhemmin. Lähetämme muutaman minuutin kuluessa pääkäyttäjän sähköpostiosoitteeseen vahvistuslinkin elfcloud.fi-tilin aktivoimiseksi. Vastaanotettuasi sähköpostin ja napsautettuasi sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä, tili aktivoituu ja voit aloittaa My elfcloud.fi -palvelun käytön.